12 jun 2008, 21:50

Почти цинично 

  Poesía » Otra
809 0 4
    Почти цинично

Пустият му сърбел
чувства го наричат.
Бързат да се чукат,
а след туй обичат.

© Марин Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??