16 may 2016, 12:33

Почти огледални образи 

  Poesía
324 0 0

Хвърля ти се на

врата, на правилата

теглейки черта!...

 

Теглейки черта

на правилата, ти се

хвърля на врата!... 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??