21 may 2007, 12:48

Под пирамидите 

  Poesía
860 0 6
Когато ме откри под пирамидите,
безлично опакован в саркофаг,
ти върна във душата ми причините
сърцето да не ми е враг.


Ако до днес си се спасявал в саркофази,
то нека да съм простичка Изида.
Бъди ми Ра. От студ да ме опазиш.
Открий ме,
                   извисен под пирамидите.

© Ники Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??