May 21, 2007, 12:48 PM

Под пирамидите 

  Poetry
857 0 6
Когато ме откри под пирамидите,
безлично опакован в саркофаг,
ти върна във душата ми причините
сърцето да не ми е враг.


Ако до днес си се спасявал в саркофази,
то нека да съм простичка Изида.
Бъди ми Ра. От студ да ме опазиш.
Открий ме,
                   извисен под пирамидите.

© Ники Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??