29 jun 2021, 9:20

Под влияние... 

  Poesía
143 0 0

Под влияние на статията на Камелия Базова „За същността на политиката*“

 

нека
за държавата
обилие

 

чрез
на всекиго
сърцатото усилие

 

нека
възвисеност
на държавите

 

чрез
любов и
чистота на нравите

 

лесно е
и достижимо

 

о̀бично и
изпълнимо

 

..................................................................

 

*извор:

 

https://chovekatbg.com/comment/3330 

 

 

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??