16 ene 2009, 12:09

Подай ръка 

  Poesía » De amor
1148 0 2
"Подай ръка"

С детски поглед - чист, безгрижен,
с устни меки като червено кадифе,
с кожа, нежна като най-топлите завивки,
ти стопли измръзналото ми сърце.

Имам нужда от почивка,
дай ми бряг в твоите ръце.
Припомни ми смисъла на думата обичам,
припомни ми топлината на твоите ръце.

В морето от изгубени мечти
аз плувам към теб - запленен от блясъка на твоите очи.
Подай ръка и с мен бъди,
скрий лицето ми със своите коси.

Дата: 20.01.2007 год.

© Димитър Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • одеАло е

    Извинявам се, Димитър. Грешката е моя. одеЯло
  • хм...
    топла завивка е и родопското одеало, а пък то изобщо не е нежно.

    не ми хареса.
    съжалявам!
Propuestas
: ??:??