9 ene 2021, 9:12

Подари ми 

  Poesía » De amor
694 2 3

Подари ми мечта, да ме топли когато те няма.

Да разкъсва съня ми на хиляди малки сапфири 

и да пръска в деня ми надежди и топли усмивки.

Подари ми мечта. Ще я взема и сложа в душата си.

 

Подари ми прегръдка, да завърже на пристан сърцето ми.

Да обгърне с копнеж мисълта ми безпътна,

с аромат на желание и с цвета на очите ти.

Подари ми прегръдка, ще наметна с нея живота си.

 

Подари ми любов и ще видиш заря във очите ми.

Но такава да бъде, каквато не ме е спохождала.

Да разкъсва задръжки, дебели стени да събаря.

Подари ми любов. Ще я взема и нося в сърцето си.

 

 

 

© Силва Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??