Подари ми щастието, нежността,
лудото желание за радост!
Искам този свят, изпълнен с красота –
светлото сияние и младост!
Песента и любовта да бъдат с мен,
слънчеви цветя да се усмихват,
всяко ранно утро, всеки дълъг ден
най-доброто в мене да откриват!
Не допускай да съм тъжна нито миг,
светлина в очите ти да виждам,
всеки час да бъде радостен, щастлив,
красота във всичко да откривам!
Подари ми най-далечните звезди,
спри за мен загадъчни комети,
но сега, ако не се усмихнеш ти,
всички мои думи са излишни!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados