14 авг. 2021 г., 11:17

Подари ми щастието 

  Поэзия » Любовная
293 0 2

     Подари ми щастието

 

Подари ми щастието, нежността,

лудото желание за радост!

Искам този свят, изпълнен с красота –

светлото сияние и младост!

 

Песента и любовта да бъдат с мен,

слънчеви цветя да се усмихват,

всяко ранно утро, всеки дълъг ден

най-доброто в мене да откриват!

 

Не допускай да съм тъжна нито миг,

светлина в очите ти да виждам,

всеки час да бъде радостен, щастлив,

красота във всичко да откривам!

 

Подари ми най-далечните звезди,

спри за мен загадъчни комети,

но сега, ако не се усмихнеш ти,

всички мои думи са излишни!

 

                 Мария Мустакерска

 

 

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??