12 mar 2020, 20:16

Подаръци 

  Poesía » Verso libre
663 0 0

Странни хора по течението на реката

жълта кошница с цветя ми подариха.

Тръгвам с тяхното вълнение,

постепенно ще забравя фигурите без лица.

 

Странни и менящи случки далеч-далеч 

човечността с подаръци откриват.

Отнасям с аромата на цветята

и най-ценното влечение.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??