Странни хора по течението на реката
жълта кошница с цветя ми подариха.
Тръгвам с тяхното вълнение,
постепенно ще забравя фигурите без лица.
Странни и менящи случки далеч-далеч
човечността с подаръци откриват.
Отнасям с аромата на цветята
и най-ценното влечение.
© Мария Всички права запазени