23 dic 2015, 13:55

Подарък 

  Poesía
289 0 1

 

 

 

 

Коледните светлини

пак намигат ми цветисти,

припомнят ми онези дни,

когато стареца съм чакал

и за подаръци съм мислил ...

Ах, времена хвъркати,

дим, отлитнал през комина,

в чакане спепелихте ми косите,

за да разбера най - накрая -

подарък бе Живота, който минах ...

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??