12 feb 2010, 10:06

Подарък ярък от съдбата 

  Poesía » De amor
513 0 6

 

Подарък ярък на съдбата,
във моя свят се спусна ти,
тъй както щастието кацва -
за миг преди да отлети!

От бури и слънца родена,
попила радост и тъга,
ти спря в небето ми студено,
като пленителна дъга!

Но колко часове дъгата
във небесата ще стои?
Като игра на светлината,
тя без следа ще се стопи!

Подарък ярък на съдбата,
във моя свят се спусна ти -
тъй както щастието кацва,
за миг преди да отлети!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??