12 dic 2010, 19:53

Поддържаща роля 

  Poesía » Filosófica
1279 0 69

 

Премиерата свърши. Ти спечели Оскар

за блестящо изиграната роля,

автографи раздаваш с ослепителен чар

и с усмивки позираш на воля.

 

Нещо някъде стана - изведнъж променен,

с ято фенки кръжиш неотлъчно,

бях поддържаща роля във хитов тандем,

весел си, а на мен ми е мъчно.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??