12 дек. 2010 г., 19:53

Поддържаща роля 

  Поэзия » Философская
1281 0 69

 

Премиерата свърши. Ти спечели Оскар

за блестящо изиграната роля,

автографи раздаваш с ослепителен чар

и с усмивки позираш на воля.

 

Нещо някъде стана - изведнъж променен,

с ято фенки кръжиш неотлъчно,

бях поддържаща роля във хитов тандем,

весел си, а на мен ми е мъчно.

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??