1 jun 2007, 18:00

Подкрепям плагиатството 

  Poesía
618 0 11

По повод стиха нa Jane_d


Подкрепям плагиатството.
Продължавайте своята игра.
Вземете всичко от нас.
Тъпчете нашата душа.
Сквернете ни.
Убивайте нашите"деца".
Оплювайте ги.
Разрешавам ви това.
Убивайте поетите
и стиховете, създадени с любов.
Рушете всичко свято.
Плюйте на ценното в този живот.
Подкрепям плагиатството.
Да, ама не!!!
Престанете да скверните най-святото -
нашите мисли и стихове.

"Плагиатите спят спокойни. Музата, рядко ще каже кой е първият." Ст..Лец

Да се надяваме,че отсега нататък те няма да спят спокойно!!!!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??