18 sept 2014, 10:33

подострени тъпизми 

  Poesía » De humor
482 0 0

                           О, темпора, О море !

 

                   Ама, че времена, ама, че нрави

                   всеки гледа да те "оправи"!!!

                   наоколо само лъжи, измама -

                   никой не пита за тате, всеки пита за мама!?!

 

                                          Епитафия

                          Не казвайте са мен - горкия,

                          защо на този свят живя???

                          Дойдох на този свят да се напия                     

                          отивам в другия - да си отспя!

                  

© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??