21 oct 2008, 19:48

Подпечатано с целувка 

  Poesía
686 0 8

Открадни ми тази нощ последна, открадни

и в своя танц по малко ме увличай.

Пенливо вино съм, от устните ми пий, 

жена, която, всички тайни разсъблича.

 

Открадни ми! И с длани нежни ме гали.

Подари ми този танц на нежни чувства.

Забрави за утре! По дяволите, забрави!

Научи ме, да не съм отново същата.

 

Открадни ми тази нощ последна, открадни,

всяка нежна дума, пареща милувка..

И ако след време, с теб се разделим,

ще подпечатам тази нощ с ... целувка.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??