28 mar 2006, 9:38

Подробности от външния вид 

  Poesía
801 0 3



Подробности от външния вид

Сезонът на мъглите в очите ти,
а миглите за рози.
Защо да тъпча мозъка с подробности,
подробности от външния вид?

Деца като зеници -- всепригаждащи се.
Лица като вода.
Подробности, подробности -- омръзват ми,
подробности от външния вид.

Седя, а срещу нея е морето.
Коса, разпенена от вятъра.
Но аз слепец съм за подробностите --
сега е времето на любовта.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??