16 feb 2017, 23:12

Поет 

  Poesía » Otra
299 0 0

Поет

Шептения от недовършен куплет.
Отекват върху потъмнелия лист.
Перото, счупено на няколко парчета,
всяко с лице на монета.

Гарван грачи оглушително
на палубата на разбил се кораб.
Останало само непотребно платно
със засъхнало кърваво петно.

Драматична случайност...
оплетена в гъсти тръни.
Притихва безжизнено като стон,
пуснат по стръмния склон.

 

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??