16.02.2017 г., 23:12 ч.

Поет 

  Поезия » Друга
296 0 0

Поет

Шептения от недовършен куплет.
Отекват върху потъмнелия лист.
Перото, счупено на няколко парчета,
всяко с лице на монета.

Гарван грачи оглушително
на палубата на разбил се кораб.
Останало само непотребно платно
със засъхнало кърваво петно.

Драматична случайност...
оплетена в гъсти тръни.
Притихва безжизнено като стон,
пуснат по стръмния склон.

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??