24 feb 2017, 15:50

Поете! 

  Poesía
273 0 1

когато гътката
те гътне

 

душата ти
ще изфиряса

 

Земята-Майка
ще те глътне

 

но реч от теб
ще се разнася

 

навред
из БЪЛГАРСКО
диплянно

 

до
несгътваемо
коляно

 

навред
вселенно
и пространно

 

.....................................

 

но нека
бъде още
рано

 

 

(поет сиреч творец -
без значение в която и да е
вселенномирозданна област)

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Чумата да те тръшне" бях чувала, но "Гътката да те гътне".... какво богатство крие българският език!
Propuestas
: ??:??