когато гътката
те гътне
душата ти
ще изфиряса
Земята-Майка
ще те глътне
но реч от теб
ще се разнася
навред
из БЪЛГАРСКО
диплянно
до
несгътваемо
коляно
навред
вселенно
и пространно
.....................................
но нека
бъде още
рано
(поет сиреч творец -
без значение в която и да е
вселенномирозданна област)
© Стоян Минев Все права защищены