23 jul 2009, 11:26

Поети 

  Poesía
329 0 3

               ПОЕТИ

 

Само поетите нощем не спят.

Само те са братя на звездите.

Търсят утеха в лунния свят,

по небето прокарват браздите.

 

В утрото заспиват със усмивка.

Още сънуват, че летят с крила.

Животът денем е  сива покривка -

нощното щастие скриват в мъгла.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??