ПОЕТИ
Само поетите нощем не спят.
Само те са братя на звездите.
Търсят утеха в лунния свят,
по небето прокарват браздите.
В утрото заспиват със усмивка.
Още сънуват, че летят с крила.
Животът денем е сива покривка -
нощното щастие скриват в мъгла.
© Мимо Николов All rights reserved.