(нехумористично)
..а в наше село е фрашкано с поети -
кой от кой е по-велик.
Думи във въздуха като конфети
хвъркат - между думите и един терлик.
Поезия ли бе като поезия...
и поп и Бог не се щадят.
Във въздуха виси една амнезия
духовна - а селяните каскети мятат и гърмят.
------
О, българино клети! -
''гяур'', дали пак няма да те нарекат...!?
вдъхновено, от тук - оттам
© Крив Кривак Todos los derechos reservados
Тук не е място за разговори и споделяне на лична кореспонденция. Коментирайте творбата.
За други неща има съобщения, сигнали, оплаквания...