9 ago 2007, 9:27

ПОЕТИТЕ Я УБИХА! 

  Poesía
699 0 0


Поетите убиха любовта!
Да!
Публично опозорена
и скучна вече,
никому ненужна
и...
чужда!

           ***
Сводниците я продадоха!
... и тя припадна омърсена,
не я искам вече!
НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАКАВА!
Искам я проста, скучна и безлична,
не на спирката,
нито в магазина!
Залезът да мре!
Луната да се гръмне!
Аз вярвам в лъжи
и нека някой превърне
бетона в звезди!
Те не изпълняват желания!
Греят лъжливо... макар
... изгаснали преди години!
Поетите убиха любовта
и тя реши да отмъщава!
Тя е такава
и аз така я желая!
Мечтая за куфар -
с дванайсет милиона
или тринайсет дена във космоса,
искам там да я видя,
на тихо,
искам,
защото тук долу поетите я убиха!
























© Икабод Крейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??