18 feb 2010, 12:59

Погребение 

  Poesía » De amor
686 1 0

Днес дори няма да се напия,

а имам повод - погребвам любов.

Два-три реда на късче хартия

и буца спомени в тъмния гроб.

 

Днес дори няма да се разплача,

имах сълзи, докато я живях,

имах тъга и уморени клепачи

и сърце да боли - жива бях.

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??