9 oct 2006, 12:09

Погрешна стъпка 

  Poesía
581 0 0
Направих аз погрешна стъпка!
Сгафих пак, нали?!
Имам нужда от поредна кръпка -
Моля те! Прости!

Дано не е фатална
и да не оставя тя следи.
Дано не е брутална
и с времето да отлети!

Дано да не се повтори
няма да го понеса!
Земята по-добре да се отвори
и надолу да я отнеса!

Искам пак към теб да се обърна
с чисти парещи очи
Искам пак да те прегърна
и да знам, че не боли!



P.S.
Зная имам ограничения,
но колкото и да не искам
ми бягат бързите решения.

© Арам Вартанян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??