14 jul 2008, 10:27

Похабена младост 

  Poesía » Versos blancos
847 0 3
Похабена младост

(вдъхновено от System of a Down/Soldier Side)

Интереси вечни
Младост една
Ето ме и мене
От другата страна...

Погледни кръстовете и кажи
Със какво съгрешиха те
Млади мъже
Родени през 20-те

Треперещи пръсти сграбчили смачканата хартия
Татко, прости!
Майко, не плачи!
Мила, помни ме ти!

Потънал в калта
Отронвам сълза
Треперещи крака
Свита душа
Убийствена тишина

Амин!!!

Артилерийска подготовка
Железни оси
Шумни и зли
Посланници на смъртта
Убийствен товар
Върху невръстни чеда
Над ничия земя

Ето го сигнала
Няма мисъл само празнота
Инстинктивно излитам от окопа на позицията ни
Където е паднал брат ми

Виждам
Близко е тя
Посича ме сега
Вечна тъмнина

Интереси вечни
Младост една
Ето ме и мене
От другата страна...

Дуйсбург, 11.01.07

© Любомир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??