5 ene 2012, 19:02

Поискай всичко 

  Poesía » De amor
475 0 2

Поискай от мен каквото желаеш, ще ти го дам,

дори за миг не ще съжаля.

Отне ми години, за да се чувствам така,

отне ми години, наистина да те обикна толкова...

 

Чудя се в теб какво толкова открих...

Кой? Аз ли, дето каквото си поисках, имах?...

Не мога да устоя на сладостта,

която дава целувката ти...

 

Чудя се как така ме омагьоса,

чудя се как така го допуснах.

Не мога, ти сърцето ми открадна,

а своето си пазиш...

 

Не мога разделена от теб да живея,

дори за миг да изчезнеш, ще тръгна да те търся...

Не мога, не мога да опиша сладостта на целувката ти... 

 

 

 

 

© Дивата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??