11 nov 2010, 20:16

Пожар 

  Poesía » De amor
566 0 3

Устните ти парят, 

като въглени горят.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Жарава ме изгаря.

Пожар върху тялото ми палят.

После нежно ме гасят. 

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??