11 oct 2009, 23:48

Пожелай си... 

  Poesía
535 0 1

Случайна среща и много хубави неща.
Случаен поглед и само слънце след това.
Тръпката и мексиканската вълна по тялото,
 в моята душа сега, в този час...
 Желани са от всички нас...
 Пожелай си вълшебство и го преследвай в захлас!

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??