9 ene 2013, 19:31

Пожелание за Рожден Ден 2 

  Poesía » Otra
892 0 0

На този светъл ден роди се ти,

желаем ти сбъдване на всичките мечти

и ако мечтите се забавят, не тъжи,

имаш нас, приятели добри,

да те подкрепят в трудни дни!

© Гадна Твар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??