9 abr 2022, 19:02

Пожелавам 

  Poesía » De amor
269 0 0

Пожелавам
 

Някой открадна луната нощес
на бледия сън изпепелен,
някои думи потънаха в мрака - 
сънят ти отново търсеше мен!

 

Тръгна нагоре с протегнати длани
да търси своя красива луна,
сънят се докосна до истини стари,
че щастие носи само пълна луна!

 

Пълна от обич свети най - ярко, 
къде и как  да се скрие лицето,
нощен крадец в завидното жалко
взе светло, и разплака сърцето!

 

Сънят остана студено завиване
по кръглите  лунни очертания,
намериш ли пак пълна луна
свали я реална в деня  - пожелавам!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??