12 ago 2014, 23:04

Пожелавам ви такава любов 

  Poesía
530 0 6

Да станеш слънце в шепата на някой

в очите му да бъдеш светлина

в сърцето му искрица да запалиш

да се превърнеш в миг от вечността.

 

Да шепне името ти нежно

да те желае вечно... до смъртта,

да ти дарява щастие безметежно,

пътека да ти изтъче от свобода.

 

Да те завива вечер с обожание

умората ти да превръща в топлина

в сънят ти само феи да допуска

с цветя да ти окичва сутринта.

 

И нежно вперил поглед в тебе

да ти изпива непоканена тъга,

с любов сърцето ти да вземе

и да го пази в своята душа.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??