Поклон
Сълзи и огън... избор и съдба.
Любов и грях... мечта или стена.
Слънце и луна... желание или тъга.
Усмивка и лъжа... мисъл или суета.
Небе, земя... нежен сблъсък на тела.
Жена и мъж... това е вечността.
Щастие, душа... вяра от сълза.
Поклони се… и хвани подадена ръка.
Юлиано
© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados