Sep 8, 2010, 1:55 PM

Поклон 

  Poetry » Other
581 0 4

          Поклон

 

Сълзи и огън... избор и съдба.

Любов и грях... мечта или стена.

Слънце и луна... желание или тъга.

Усмивка и лъжа... мисъл или суета.

 

Небе, земя... нежен сблъсък на тела.

Жена и мъж... това е вечността.

Щастие, душа... вяра от сълза.

Поклони се… и хвани подадена ръка.

 

      Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??