На масата покривката ми е различна.
От снимки любими, незабравима.
От тях съзнанието ми взима
спомените и преживяванията ми
по светкавичен начин за миг.
Вълшебството се усеща.
Чувствените песни звучат.
Усмихвам се със сълзи.
Тъга и радост вали в мислите ми.
Връщам се във времето
на моментите ми по спомените.
Отдавам се и наслаждавам се
на настроението ми чудесно.
Въздухът е чист.
Спокоен и свободен съм.
Всичко е красиво, топло, цветно.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados