7.06.2009 г., 10:42 ч.

Покривка от снимки 

  Поезия » Любовна
566 0 1

На   масата   покривката   ми   е    различна.

От    снимки    любими, незабравима.

От   тях   съзнанието    ми   взима

спомените   и   преживяванията   ми

по светкавичен  начин   за   миг.

Вълшебството   се   усеща.

Чувствените   песни   звучат.

Усмихвам   се   със   сълзи.

Тъга   и   радост    вали   в   мислите   ми.

Връщам   се   във   времето   

на    моментите   ми   по спомените.

Отдавам   се   и   наслаждавам   се

на    настроението   ми   чудесно.

Въздухът    е    чист.

Спокоен   и   свободен   съм.

Всичко   е   красиво, топло, цветно.

 

 

                                                                                        Г.Ф.Т

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ихаа, толкова е позитивно, че няма как да се хареса в България. за съжаление съм напълно сериозен.
Предложения
: ??:??