11 dic 2013, 14:49

Полека 

  Poesía
324 0 3

Следата прави си пътека -

стъпка подир стъпка

чертае своя път.

Открива слънцето полека,

гората ù отваря своя кръг,

не спира нищо устрема напред.

Дори и ехото си има истина,

дори и ехото си има връх.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??