16 ago 2019, 23:04

Полет 

  Poesía » Otra
271 0 1

Към далечните простори,
всеки със ракети "пори",
но да стигне небесата,
е по сили на душата.

 

Без двигатели и пощи,
от нетленните ни мощи,
щом теглото се лишава,
мигновено извисява.

 

Може би за да летим,
пречи ни, че все ламтим,
раждаме се голи, боси,
после как една душа да носи?

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??