16.08.2019 г., 23:04 ч.

Полет 

  Поезия » Друга
267 0 1

Към далечните простори,
всеки със ракети "пори",
но да стигне небесата,
е по сили на душата.

 

Без двигатели и пощи,
от нетленните ни мощи,
щом теглото се лишава,
мигновено извисява.

 

Може би за да летим,
пречи ни, че все ламтим,
раждаме се голи, боси,
после как една душа да носи?

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??