22 jul 2007, 0:27

Политане в тъгата 

  Poesía
499 0 1
Калинка. Черен чай. И обич.
Дъжд. Чадър. Копнеж.
Великденски яйца. Гнездо със птички -
Традиции. Стремеж.
Чашата ми. В друг. И ревност.
Подарък - червен чай. Обичта.
Телефон. Говорене един през друг. И радост.
И после - политане в тъгата. По теб.
Говорене. Мигът е спрял.
Душата ми върви боса
по алея в парка - към теб.
Обичам те. Така.
Сънувах те, преди да те познавам.
Сънувах те, когато те очаквах.
Сънувам те, преди да заминеш някъде.
На дълъг път. Да ти го кажа ли - или не?

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Сънувах те, преди да те познавам.
    Сънувах те, когато те очаквах.
    Сънувам те, преди да заминеш някъде. "-Много ми харесва!
Propuestas
: ??:??