16 jul 2005, 8:42

Половин година 

  Poesía
1063 0 2


Ти каза "три месца дълго време е
и няма да ги издържим"...
Аз казах "ний двама ще живееме
и няма да се разделим".

Аз вярвах в нашата любов голяма
и сигурен бях в чувствата ни чисти.
Кой да ни попречи вече няма ,
защото трепкат ни сърцата като листи.

А вече половин година
ний плуваме във страст горяща
и тази есен ще отмине ,
в целувки между шумата летяща.

 

                                               23.07.02г.

© Ицо Саков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??