31 ago 2007, 17:56

Помисли отново 

  Poesía
521 1 2
Вярата и Борбата -
това бяхме аз и ти.
Не ми казвай какво
искаш да запазиш.
Не ме обвинявай.
Не забравяй какво
изградихме заедно.
Не се обръщай, щом
веднъж си ме оставил.
Преди да сбъркаш
помисли отново.
Знаеш добре, че сме
зависими един от друг.
Вярвам в бъдните ни дни, а
ти се бориш да осъществиш
нашите мечти.
Защо си заминаваш?
Кое е по-важното за теб?
Свободната самота или
ограничената сигурност?

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??