31.08.2007 г., 17:56 ч.

Помисли отново 

  Поезия
484 1 2
Вярата и Борбата -
това бяхме аз и ти.
Не ми казвай какво
искаш да запазиш.
Не ме обвинявай.
Не забравяй какво
изградихме заедно.
Не се обръщай, щом
веднъж си ме оставил.
Преди да сбъркаш
помисли отново.
Знаеш добре, че сме
зависими един от друг.
Вярвам в бъдните ни дни, а
ти се бориш да осъществиш
нашите мечти.
Защо си заминаваш?
Кое е по-важното за теб?
Свободната самота или
ограничената сигурност?

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??