Пепелта не е това, което...
... запали на изгрев.
Сянката не е това, което...
... глъхно ти напомня за слънцето.
Дъждът не е това, което...
... препълва очите ти.
Вълните не са това, което...
... облива твоя бряг.
Небето не е това, което...
... е надвиснало над теб.
Звездите не са това, което...
... те кара да гледаш нагоре.
Въздухът не е това, което...
... изпълва всичко.
Вятърът не е това, което...
... разпилява дните ти.
Земята не е това, което...
... е под теб.
Пръстта не е това, което...
... надгробно ти тежи.
Времето не е това, което...
... отминава прашно.
Съдбата не е това, което...
... вдига платната на път...
Помниш ли какво е любов...
... не заспивай тогава!
http://www.youtube.com/watch?v=c3udu4SUsIc
© Антония Ичева Todos los derechos reservados