19.05.2010 г., 23:29 ч.

Помниш ли... 

  Поезия » Философска
652 0 3

Пепелта не е това, което...

... запали на изгрев.

Сянката не е това, което...

... глъхно ти напомня за слънцето.

Дъждът не е това, което...

... препълва очите ти.

Вълните не са това, което...

... облива твоя бряг.

Небето   не е това, което...

... е надвиснало над теб.

Звездите не са това, което...

... те кара да гледаш нагоре.

Въздухът не е това, което...

... изпълва всичко.

Вятърът не е това, което...

... разпилява дните ти.

Земята не е това, което...

... е под теб.

Пръстта не е това, което...

... надгробно ти тежи.

Времето не е това, което...

... отминава прашно.

Съдбата не е това, което...

... вдига платната на път...

Помниш ли какво е любов...

... не заспивай тогава!

 

http://www.youtube.com/watch?v=c3udu4SUsIc

 

© Антония Ичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно ми хареса. Много силно! Поздрав! И успех! Що не си писала по-скоро???
  • От твоята клавиатура,значи много...Точно,благодаря ти
  • Има две несъгласувания,ще търпи редакция(критикувайте на воля)...единствено финала остава
Предложения
: ??:??