28 feb 2010, 12:28

Помня 

  Poesía » De amor
500 0 2

искам да се разкрия

с простота

лишена от скрупули

да изкрещя в екстаз

а не знам

има ли акустика душата ти...

побирам в светла сълза

възкръсване

търсих те и те намерих -

танцувам моя танц

копнение изливам в песен

сега -

нещо по-голямо от вчера

нещо по-добро от утре

нова стойност на този свят

мой и твой - прекрасен

 

изрича ли някой името ти

като мен

 

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "...има ли акустика душата ти..."

    Нека бъдеш чута
    Поздрави
  • Силен и зовящ копнеж събран в прекрасен стих.Харесах -“ ...побирам в светла сълза възкръсване...“,красиво.
Propuestas
: ??:??